Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: FA Cup
FT
1 - 2
(0 - 2)
Manchester C
Manchester U
J. Doku (87)
A. Ferreyra (30), K. Mainoo (39)
Michael Ehrhorn

Erling Haaland involveret i bizart hackerangreb

Erling Braut Haaland blev pludselig sendt til Fluminense i en megatransfer, men der var tale om et hackerangreb!

Den brasilianske klub Fluminense blev udsat for et mærkværdigt hackerangreb mandag, hvor hackere fik adgang til deres officielle hjemmeside og postede falske opdateringer. 

Blandt de fejlagtige nyheder var en sensationel nyhed om, at Manchester Citys stjernespiller Erling Haaland var blevet ny spiller i Rio de Janeiro-klubben.

I den falske artikel blev det humoristisk erklæret, at Haaland var blevet erhvervet "efter intense forhandlinger og en stor indsats fra vores bestyrelse", og at nordmandens underskrivelse ville være "en afgørende milepæl i vores sæsons vending". 

Nyheden, som blev offentliggjort for hele verden skabte hurtigt opmærksomhed og forvirring blandt fans og medier.

Globo Esporte kontaktede Fluminense for en kommentar til hændelsen, hvor klubben bekræftede, at deres hjemmeside var blevet hacket. En bruger på det sociale netværk X har taget ansvaret for angrebet, som blev løst omkring midnat. Fluminense forsikrede deres fans og offentligheden om, at den fejlagtige meddelelse ikke havde nogen hold i virkeligheden.

Erling Haaland har netop afsluttet endnu en produktiv sæson i England, hvor han sikrede sig sin anden Premier League-titel og hjalp Manchester City med at skrive historie med fire mesterskaber i træk. Haaland scorede yderligere 38 mål for City i denne sæson, hvilket bringer hans totale antal mål op på 90 i 98 kampe. 

Den norske angriber er bundet af en kontrakt med City frem til 2027.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER