Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: EM
FT
0 - 0
(0 - 0)
England
Slovenien
Michael Ehrhorn

England med stor ændring til gruppefinale: Kan blive vitalt for Danmark

England bakser med at bringe en ny mand i spil fra start, når England tirsdag spiller mod Slovenien. En kamp de gerne skal vinde eller få uafgjort i set med danske briller.

England møder Slovenien i Köln tirsdag med visheden om, at alt andet end et nederlag vil sikre dem en plads i ottendedelsfinalerne ved EM 2024.

Gareth Southgates mandskab fører Gruppe C efter at have taget fire point i de to første kampe. Ingen hold er nogensinde blevet elimineret fra gruppespillet i en 24-holds EM-turnering med fire point, og Englands videre avancement kunne endda være sikret inden kampen.

Efter en middelmådig præstation i 1-1-kampen mod Danmark i deres anden gruppekamp forventes der ændringer i startopstillingen. Chelsea-midtbanespilleren Conor Gallagher forventes at få sin første start i turneringen.

Englands position i gruppen giver dem en fordel, men Southgate vil uden tvivl ønske en stærk afslutning på gruppespillet for at sikre momentum ind i knockoutfasen. Sloveniens hold har vist sig at være en udfordrende modstander, men England vil håbe på at kunne levere en overbevisende præstation og cementere deres plads blandt de sidste 16.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER