Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Morten Pedersen

Dansk direktør i engelsk storklub modtager stor ros

Den danske direktør modtager stor ros for det arbejde, han har lavet i Tottenham indtil videre.

Tilbage i november sidste år landede Johan Lange et stort job som teknisk direktør i Tottenham, som hentede ham ind fra en stilling hos ligakonkurrenterne fra Aston Villa.

Januars transfervindue var det første, hvor Lange var i Tottenham, og den danske direktør får nu ros af Andy Townsend, der er ekspert på TalkSPORT, for nogle af de beslutninger, der blev truffet i det transfervindue.

Lange købte Radu Dragusin i Genoa for omkring 220 mio. kroner for at få en backup i det centrale forsvar, og der blev også skrevet kontrakt med det svenske stjerneskud Lucas Bergvall, der kommer til klubben til sommer, og som de fik fat i foran Barcelona.

Den danske direktør fik også sendt nogle spillere ud på lejeaftaler, som ikke havde udsigt til spilletid i Tottenham, men det er dog signingen af den tyske angriber, Timo Werner, som Lange bliver rost mest for, da eksperten ikke havde forventet, at han ville gøre det så godt i Tottenham.

- Jeg havde aldrig set Timo Werner komme ind som en starter på holdet hos Tottenham, hvis de vil derhen, hvor Ange Postecoglou gerne vil hen, siger Townsend.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER