Nico Gam

Verdensstjerner på stribe: Vil verdensstjernes ankomst skade Real Madrid

Kylian Mbappé forventes af mange medier at skifte til Real Madrid til sommer, men kan verdensstjernens ankomst ødelægge stemningen i omklædningsrummet.

Efter seks sæsoner i den franske hovedstad forventes verdensstjernen Kylian Mbappé at skifte til Real Madrid i sommerens transfervindue. Den tidligere Real Madrid-spiller og sportsdirektør, Predrag Mijatovic, advarer dog den spanske kongeklub om en potentiel Mbappé-transfer. 

Mijatovic frygter, at Real Madrids mange offensive stjernespillere vil blive utilfredse med ankomsten af Mbappé, idet Ancelotti vil have et væld af verdensstjerner at operere med. 

"At have seks "topspillere" er en masse hovedbrud for en træner. Det kan forstyrre atmosfæren i omklædningsrummet en lille smule. Alle tror, at de er nødt til at spille, så det er meget kompliceret", siger den tidligere sportsdirektør ifølge Express. 

Derfor forventer Mijatovic også at Real Madrid kan være nødsaget til at sælge et par spillere, og her er Vinicius Junior blevet rygtet væk, men det virker dog usandsynligt. 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER