Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

Verdensmester og Messis vens snu plan: Halvt år hjemme, dernæst til Miami

Lionel Messis ven og landsholdskammeraten Angel Di Maria kan være på vej til Inter Miami via Rosario Central, skriver det argentinske medie Clarín.

Lionel Messi, Angel Di Maria, Neymar, Leandro Paredes og Marco Verratti havde en lille “banda” i PSG, hvor de ofte hang ud med hinanden uden for fodbolden. 

Leo og Di Maria er venner og er begge fra Rosario, og meget tyder på, at de to argentinske landsholdslegender kan blive forenet i Inter Miami om et halvt års tid. 

Ifølge den argentinske avis Clarín vil Di Maria hjem til Argentina i et halvt år og tørne ud for barndomsklubben Rosario Central, hvor han med lidt held i sprøjten kan spille Copa Libertadores-ottendedelsfinale til sommer med “CARC”. 

Hvis Rosario vinder over Peñarol i nat dansk tid, går “Canalla” videre, taber de, eller får de kun uafgjort, skal de spille Copa Sudamericana - Sydamerikas svar på Europa League. 

Til august venter det store Rosario-derby mod Lionel Messis drenge fra Newell's Old Boys.

I samme måned er der Copa Libertadores-ottendedelsfinaler. 

Rosario-derbyet er blevet sammenlignet med VM-finalen af Rosario Central-koryfæet Marco Ruben. 

Efter et seks måneders penge i Rosario er det planen, at Di Maria skal til Inter Miami, hvor David Beckham står klar med en kontrakt til Benfica-stjernen. 

I Miami bliver Di Maria genforenet med Messi og kan se frem til at blive holdkammerat med en hel hær af spansktalende spillere som Sergio Busquets, Luis Suarez, Jordi Alba og 9 andre udover Messi, der har spansk som modersmål.

Altså i alt 15 spansktalende spillere, 16, hvis Di Maria kommer til Inter Miami.

Di Maria spillede 48 kampe for Benfica i år. 

Argentineren lavede 17 mål og 15 assists for Lissabon-mandskabet. 

Di Marias kontrakt med Benfica udløber i udgangen af næste måned. 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER