Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Morten Pedersen

Tidligere Superliga-profil har slået til i udlandet: Kommer med en masse tålmodighed

Det startede lidt langsomt i den nye franske klub, men nu har Emmanuel Sabbi slået igennem i Le Havre.

I sommerens transfervindue sagde Emmanuel Sabbi farvel til Superligaen, da han skiftede OB ud med den franske klub Le Havre.

Den 26-årige amerikaner fik en lidt skidt start i den franske klub, hvor han skulle kæmpe for spilletiden, og ikke var sikker mand på holdkortet, men han formåede at holde sig tålmodig.

- Det kommer med en masse tålmodighed. Man skal lære, at når det ikke er din tid, så er det tid til at lære, siger Sabbi i et interview med The Sporting News.

Det var først i oktober, Sabbi formåede at komme ind i startopstillingen hos Le Havre, og siden da har han ikke set sig tilbage. Siden midten af december har han scoret fire mål for klubben, og han blev kåret til månedens spiller i januar.

- Jeg har været meget taknemmelig og velsignet over at være i den position, jeg er. Jeg prøver bare at fortsætte med at give holdet det, vi har brug for, og mig selv hvad jeg har brug for, og selvfølgelig fansene. Jeg var beæret over at blive månedens spiller her, og jeg går bare efter at være med til at producere mere storhed, lyder det videre fra Sabbi i interviewet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER