Niklas Gerster

Søndagens internationale rygter

Bayern-profil afviser en ny aftale, og flirter med Premier League. Derudover er der nyt omkring trænerudviklingen i FC Barcelona. Få søndagens internationale rygter her.

Bayern Münchens unge offensivprofil Jamal Musiala har afvist en ny aftale med den tyske storklub. Den 21-årige tysker drømmer om Premier League, og Manchester City og Liverpool skulle være de største kandidater til at gå efter ham. (Star)

Bayerns cheftræner Thomas Tuchel vil desuden sandsynligvis blive afskediget før tid, hvis hans mandskab ryger ud til Lazio i Champions League på tirsdag. (Sky Sports Germany)

FC Barcelonas forhåbninger om at erstatte deres cheftræner Xavi med Brightons succesfulde italienske manager Roberto de Zebi har taget et dyk. Det skyldes, at Brighton ikke er interesserede i at forhandle med Barca om hans frikøbsklausul på knap 112 millioner kroner. (Sport)

Den catalanske storklub har dog også andre kandidater i kikkerten, da FC Barcelona også for nyligt skulle have afholdt samtaler med den tidligere tyske landstræner Hansi Flick omkring muligheden for at overtage efter Xavi. (Florian Plettenberg)

Den ombejlede franske stjerneangriber Kylian Mbappé har talt med sin cheftræner i PSG, Luis Enrique, omkring frustrationer i forhold til at være blevet skiftet ud i de seneste par kampe. (ESPN)

FC Barcelona har det som en høj prioritet at sælge deres 27-årige brasilianske kantspiller Raphinha samt 25-årige franske forsvarsspiller Jules Kounde til sommer i forhåbningen om at booste deres pressede økonomi. (Sport)
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER