Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Premier League-klubber i hed kamp om samme midtbanespiller

Weston McKennie kan være på vej til Premier League, hvor der er stor interesse for ham. Imens kæmper Juventus for en forlængelse.

Den amerikanske landsholdsspiller Weston McKennie havde en imponerende sæson for Juventus i 2023-24, men hans fremtid i klubben er stadig usikker. 

Hans nuværende kontrakt udløber i 2025, og der er endnu ikke indgået en ny aftale. Ifølge italienske Tutto Juve er McKennie "meget populær" i Premier League, hvor klubber som Aston Villa, Newcastle og Everton nøje følger hans situation.

Meldingerne er pt, at Juventus er ivrige efter at forlænge hans kontrakt. Hvis der ikke kan opnås enighed, er "Den Gamle Dame" villig til at lytte til tilbud i størrelsesordenen 160 millioner kroner for den tidligere Leeds United-lejesvend.

Tidligere på måneden udtalte den 25-årige midtbanespiller til DAZN, at han ønskede at blive i Juventus. 

"Jeg har et år tilbage af min kontrakt, og min agent taler med direktøren. Jeg vil gerne blive, selvfølgelig, men vi må se, hvad der sker," sagde han. 

"Forhåbentlig kan vi finde en løsning. Hvad angår holdet, har vi det samme mål, som vi har haft de sidste tre år. Vi vil vinde Scudetto'en og spille en stor rolle i Champions League; vi vil bringe Juventus tilbage til de glorværdige dage, som det var før."

McKennie, der kom til Juventus på lejeaftale i 2020 fra Schalke 04, før han blev købt permanent et år senere, er klar til at slutte sig til det amerikanske landshold forud for Copa America. Imens diskuteres hans fremtid heftigt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER