Niklas Gerster

Tre storklubber kan komme til at duellere om AC Milan-stjerne

Chelsea, Bayern München og Paris Saint-Germain har udset sig den samme profil hos Serie A-topklubben.

AC Milans 28-årige franske målmand Mike Maignan tøver med at skrive under på en ny kontraktforlængelse med Serie A-topholdet. 

En situation som nu har fået tre andre europæiske storklubber til at lure i kulissen. Det beretter mediet 90min.

For ifølge 90min har både Bayern München, Chelsea og PSG den erfarne franske keeper på blokken, og angiveligt skulle den franske hovedstadsklub være favoritter til at hente ham.

Interessen fra PSG i Maignan skulle være opstået, da klubben overvejer at udskifte deres ellers profilerede førstekeeper Gianluigi Donnarumma. Men den unge italiener har kæmpet med at levere kontinuerligt gode præstationer for pariserne.

Chelsea er dog også på udkig efter en målmand, på trods af at de næsten lige har hentet Robert Sanchez. Men London-klubben kunne se ud til at være på udkig efter en ny og bedre konkurrent til ham, da udlejede Kepa også ser ud til at trives i Real Madrid.

Bayern München er dog også en bejler, da den tyske storklub har udset sig Maignan som en potentiel langsigtet erstatning for deres 37-årige klubikon Manuel Neuer.

Mike Maignan kom til AC Milan fra Lille i 2021, og hans nuværende kontrakt udløber i 2026. Men det tyder altså ikke på, at franskmanden er indstillet på at blive i Milano så længe.

Således kan der være lagt op til en stor transfersaga om den profilerede franske landsholdskeeper i januar. 

Men hvad bør det næste skridt være for ham, og hvor passer han bedst ind? Chelsea, Bayern, PSG eller noget helt fjerde?