Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Tirsdagens engelske rygter

Flere af Premier League-giganterne scouter Napoli-profil, og derudover afviser Liverpool at sælge Luis Diaz. Her følger tirsdagens engelske rygter.

Chelsea overvejer at smide en stor sum penge for Brentfords 27-årige angriber Ivan Toney i januar-vinduet. (Football.London)

Både Manchester City, Manchester United, Chelsea og Newcastle havde repræsentanter tilstede til Georgiens 3-1-nederlag imod Spanien. Her fulgte Premier League-storklubberne den 22-årige Napoli-profil Khvicha Kvaratskhelia. (90min)

Arsenal og Manchester United er iblandt den række af klubber, som udviser interesse i den 20-årige brasilianske angriber Marcos Leonardo. Santos-spillerens agent har desuden udtalt, at Leonardo gerne vil videre i karrieren til januar. (Evening Standard)

Liverpool er ikke interesserede i at sælge deres 26-årige colombianske kantspiller Luis Diaz. Det er på trods af rygter i det spanske omkring, at ”The Reds” skulle overveje at lave en byttehandel med ham og FC Barcelonas 26-årige brasilianske kantspiller Raphinha. (Football Insider)

Manchester United har planer om at udskifte deres fodbolddirektør John Murtough. Dette er bare et af skridtene i de store ændringer, som klubbens kommende ejer Sir Jim Ratcliffe vil foretage. (MEN)

Tottenham er utilfredse med Everton, som har anklaget dem for ikke at være villige til at betale de 682 millioner kroner for den 26-årige brasilianske angriber Richarlison. Ifølge Everton har det været en stor årsag til, at de har fået en pointstraf for at bryde de finansielle regler i Premier League. (Mail)

West Ham er rasende over den potentielt langvarige skade, som deres jamaicanske angriber Michail Antonio har pådraget sig under landskampspausen. (Telegraph)
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER