Rasmus Arvad Christensen

Tidligere holdkammerat lovpriser Ronaldo: På dette område var han også fænomenal

Javier ”Chicharito” Hernández hylder sin gamle holdkammerat Cristiano Ronaldo for portugiserens opførsel i omklædningsrummet.
Den portugisiske superstjerne, Cristiano Ronaldo, er blevet hyldet utallige gange for sine præstationer på fodboldbanen.

Igennem sin imponerende karriere har den nu 38-årige angriber scoret svimlende 853 mål for klub- og landshold, hvilket gør Ronaldo til den mest scorende spiller i fodboldhistorien.

Nu har en tidligere holdkammerat dog også været ude og hylde portugiserens opførsel i omklædningsrummet. Ifølge Javier Hernández, som Ronaldo spillede sammen med i Real Madrid, er angriberen nemlig også fænomenal i omklædningsrummet:

- Jeg har altid delt min tid i Real Madrid op, da de første seks måneder var meget komplicerede, fordi jeg stort set ikke spillede. Der opstod nogle uheldige skader, men jeg fik en mulighed i anden del af opholdet, hvilket var ekstraordinært og unikt.

- Cristiano Ronaldo var fænomenal i omklædningsrummet og også i sin måde at være på. Jeg tror ikke, jeg har mødt eller set en spiller, som har været ude og udtale, at Cristiano er en vanskelig eller kompliceret person.

- Cris er Cris. Vi kender hans personlighed og hans konkurrenceprægede natur, men som holdkammerat er det noget, som man ikke kan tage væk, siger Javier ”Chicharito” Hernández i et interview med Paramount+, ifølge Goal.com.

Javier Hernández og Cristiano Ronaldo spillede sammen i Real Madrid i 2014/15-sæsonen, og her scorede Hernández 9 mål i 33 kampe, mens Ronaldo fik nettet til at blafre hele 61 gange i 54 kampe.