Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Har været ude i kulden: Nu nærmer United-stjerne sig comeback

Manchester United har meddelt, at Antony er vendt tilbage til træningen, og at han igen er til rådighed til klubbens kampe.
Siden den 10. september har brasilianske Antony ikke været en del af United-truppen, og har desuden heller ikke trænet med resten af holdet. Det skyldes, at den 23-årige kantspiller blev beskyldt for vold mod sin ekskæreste.

Nu er der dog kommet nyt i sagen. Antony blev torsdag afhørt af politiet, og nu har Manchester United meddelt, at den brasilianske kantspiller er tilbage i truppen igen, selvom sagen endnu ikke er afklaret:

- Som arbejdsgiver for Antony har Manchester United besluttet, at han vil genoptage træningen i Carrington og være til rådighed til klubbens kommende kampe, mens politiets undersøgelser fortsætter. Dette vil blive overvåget, indtil sagen udvikler sig yderligere.

- Som klub fordømmer vi voldshandlinger og overgreb. Vi anerkender vigtigheden af at beskytte alle, der er involveret i denne situation, og anerkender den indvirkning, disse påstande har på dem, der har overlevet misbruget, skriver Manchester United i en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside.

Ifølge mediet The Mirror skulle Antony dog ikke være en del af Uniteds trup, når klubben i weekenden møder Crystal Palace.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER