Rasmus Arvad Christensen

Har fået en sløj sæsonstart: Nu overvejer United overraskende handling

Manchester United planlægger angiveligt at forlænge med klubbens cheftræner, Erik ten Hag, på trods af den dårlige sæsonstart.
Erik ten Hag blev i juli måned 2022 ansat som cheftræner for Manchester United, og hollænderen formåede i sin første sæson for klubben at føre United til en 3.-plads i Premier League. Derudover vandt United også Carabao Cuppen.

Erik ten Hag og United har dog fået en dårlig start på denne sæson, da klubben allerede har tabt fire kampe i sæsonen, og derudover også har måttet døje med problemer uden for banen.

På trods af den dårlige sæsonstart, skulle Erik ten Hag angiveligt ikke frygte for sit job. Ifølge mediet 90min skulle Manchester United være i gang med at planlægge forhandlinger med Erik ten Hag om en kontraktforlængelse.

Hollænderens nuværende kontrakt udløber i 2025, og ifølge mediet skulle ledelsen i United fortsat mene, at Erik ten Hag er den rette mand til jobbet som cheftræner i den store engelske klub.

United har vundet de seneste to kampe uden at lukke mål ind, og håber derfor på, at dette kan være et vendepunkt for sæsonen.

Næste opgave for Manchester-klubben er på lørdag, hvor United på hjemmebane tager imod Crystal Palace i Premier Leagues syvende spillerunde.