Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Mandagens engelske rygter

Manchester United overvejer at hente ny førstemålmand, Liverpool vil sælge midtbanereserve, og Aston Villa forhandler med angrebsprofil om ny kontrakt. Få mandagens engelske rygter herunder.
Manchester United vil overveje at gå efter Atletico Madrids slovenske keeper Jan Oblak, hvis de beslutter sig for at skille sig af med deres nuværende førstekeeper Andre Onana på baggrund af den mindre gode start, som den 27-årige camerouner har fået i United-buret. (Fichajes)

Everton og Manchester United er iblandt den række af klubber, som følger udviklingen hos Blackburns 19-årige midtbanespiller Adam Wharton. (Alan Nixon via Teamtalk)

Liverpool skulle være villige til at acceptere bud på deres 32-årige spanske midtbanespiller Thiago Alcantara til januar. ”The Reds” vil dog ikke sælge den garvede midtbanereserve for enhver pris, og håber på, at der kommer et stort bud på ham. (Football Insider)

En række Arsenal-midtbanespilleres position i truppen kan vise sig at blive truet af de unge fremadstormende 16-årige midtbanetalenter Ethan Nwaneri og Myles Lewis-Skelly, som forventes at få gennembrud på førsteholdet i løbet af de næste to år. (Express)

Liverpool er desuden stadig interesserede i Newcastle-midtbanespilleren Bruno Guimaraes. Det er de på trods af, at brasilianeren er noget til mundtlig enighed med Newcastle omkring en ny kontrakt. (Fabrizio Romano via Caughtoffside)

Manchester United kan ikke udelukke, at sheikhen Jassim bin Hamad al Thani vil afgive sit sjette forsøg på at købe klubben af Glazer-familien. (Express)

Paul Heckingbottoms managersæde i Sheffield United skulle stadig være sikkert for nu, selvom hans mandskab i går blev banket 8-0 af Newcastle. (Talksport)

Aston Villa er fortsat i dialog med deres 27-årige angrebsprofil Ollie Watkins omkring en ny kontrakt. (Express & Star)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER