Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Åh nej, Real Madrid-fans: Storspillende Bellingham udgår fra træning

Jude Bellingham, der har fået en fremragende start på sæsonen, udgik fra fredagens træning med maveproblemer.
Den engelske midtbanestjerne, Jude Bellingham, skiftede denne sommer til Real Madrid fra sin tyske klub, Borussia Dortmund. Englænderen havde mange forskellige bejlere, men valgte i sidste ende at skrive kontrakt med den spanske hovedstadsklub.

Det ser indtil videre ud til at have været et godt valg. Bellingham har i hvert fald fået en imponerende start på sin Real Madrid-karriere, og er allerede blevet en stor profil for klubben.

Den 20-årige englænder har nemlig været involveret i 7 ud af de 11 mål, som Real Madrid har scoret indtil videre i sæsonen, hvoraf Bellingham selv står noteret for seks af scoringerne.

Real Madrid møder i weekenden Atlético Madrid i en meget vigtig kamp i ligaen, men det bliver måske uden klubbens nye stjerne.

Ifølge det spanske medie, Diario AS, skulle Bellingham angiveligt være udgået af fredagens træning. Mediet skriver yderligere, at klubbens lægestab er overbeviste om, at Bellingham vil være en del af holdets sidste træning op mod kampen, da de tror, at der blot er tale om maveproblemer hos englænderen.

Lægestaben ved dog ikke, om maveproblemerne skyldes en skade eller om der blot er tale om sygdom. Derfor må Real Madrid-fansene krydse fingre for, at Bellingham når at blive klar til søndagens kamp ude mod Atlético Madrid.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER