Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Torsdagens internationale rygter

En tidligere Vejle-angriber vil forsøge at kæmpe for sin fremtid i Paris Saint-Germain, Tyrkiet er tæt på at præsentere en ny landstræner, mens Dortmund ikke er interesseret i at hente en gammel kending tilbage til klubben. Herunder følger dagens internationale rygter.
Borussia Dortmund har ingen interesse i at skrive kontrakt med Manchester United-spilleren, Jadon Sancho, der tidligere har været en stor stjerne i den tyske klub. (Bild)

Liverpool er opsatte på at skrive kontrakt med Real Madrids brasilianske kantspiller, Rodrygo, hvis klubbens stjernespiller, Mohamed Salah, forlader klubben til januar. (Fichajes)

Fulhams portugisiske midtbanespiller, Joao Palhinha, har ingen frikøbsklausul i sin nye kontrakt, hvilket giver Fulham mulighed for at kræve et højere beløb, hvis Bayern München byder igen til januar, efter den tyske storklub forgæves forsøgte at hente Palhinha denne sommer. (Football Insider)

Manchester City kan angiveligt hente den argentinske forsvarsspiller fra Boca Juniors, Valentin Barco, for et beløb på omkring 129 millioner kroner til januar. (Football Insider)

Hugo Ekitike fra Paris Saint-Germain er parat til at kæmpe for sin fremtid hos de forsvarende franske mestre, men den franske angriber er opmærksom på, at der er interesse fra Premier League-klubberne Crystal Palace, Brentford, Everton, West Ham samt Wolverhampton. (90min)

Den tidligere italienske angriber og AC Milan-træner, Vincenzo Montella, er tæt på at blive udnævnt til den nye tyrkiske landstræner. (Fabrizio Romano)

Manchester City afviste lånetilbud på den 20-årige norske angriber, Oscar Bobb, fra Ajax og Porto. (Telegraph)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER