Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Lørdagens engelske rygter

Jadon Sancho og Manchester United er tilsyneladende på kollisionskurs med hinanden, mens Bayern München ser ud til at ville genoplive en interesse på Stamford Bridge
Jadon Sancho er åben over for at forlade Manchester United i januar-transfervinduet, hvis han fortsætter i periferien af spillertruppen på Old Trafford. (Manchester Evening News)

Erik ten Hag kommer ikke til at bøje sig i sit krav på en undskyldning – både privat og offentligt – fra Sancho, fordi han har beskyldt Manchester United-manageren for ikke at tale sandt. (ESPN)

West Ham var ikke i stand til at nå til enighed med Hugo Ekitike i sommertransfervinduet, men den 21-årige franske angriber er kørt i stilling til at forlade Paris Saint-Germain i januar-transfervinduet. (Football Insider)

Bayern München kunne genoplive interessen for Chelsea-forsvareren Trevoh Chalobah i januar-transfervinudet. (Football Insider)

Chelseas sportsdirektører Paul Winstanley og Laurence Stewart har forsvaret mængden af penge, klubben har brugt, og den store transferaktivitet, der har været i klubben denne sommer. (Metro)

Nices franske forsvarsspiller Jean-Clair Todibo har løftet sløret for, at han ikke ønskede at skifte til Manchester United i sommerens transfervindue, fordi han ”ikke ville at begå en fejl”. (L’Equipe)

Evertons fodbolddirektør Kevin Thelwell indgav tre forskellige rekrutteringsplaner vedrørende nye spillere til klubbens nye ejere, men deres svar var så koldt, at det har medført intern bekymring blandt de fremtrædende folk i klubben angående de nye ejeres investeringer – eller mangel på samme – i holdet. (Football Insider)

Liverpool er ikke tæt på nogen form for aftale med Bayer Leverkusens midtstopper Piero Hincapie, selvom rygterne i de seneste dage har påstået det modsatte. (FootballTransfers)

I Arsenal er man sikre på at nå til enighed med Martin Ødegaard om en kontraktforlængelse. (ESPN)

”The Gunners” ønsker også at forlænge Ben Whites kontrakt, selvom den 25-årige forsvarsspiller har knap tre år tilbage af sin nuværende kontrakt. (Metro)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER