Fodbold nyheder

Avis:
Her er Barcelonas topprioritet for januar-vinduet

Af Rasmus Arvad Christensen

Ifølge den spanske avis, Mundo Deportivo, har FC Barcelona allerede en plan klar i forhold til transfervinduet i januar.
Article image
Sommerens transfervindue er lige lukket, og i løbet af transfervinduet hentede FC Barcelona blandt andet Ilkay Gündogan, João Cancelo og João Felix til klubben. De to sidstnævnte hentede den spanske storklub i øvrigt mod slutningen af transfervinduet.


Nu ser det dog ud til, at Barcelona allerede er i gang med at lægge en plan for transfervinduet i januar. I hvert fald skriver den spanske avis, Mundo Deportivo, at Barcelonas topprioritet i januar-vinduet er at hente en defensiv midtbanespiller til klubben.

Mediet skriver yderligere, at Barcelona har en liste på fire mulige navne. Det skulle angiveligt være Joao Palhinha fra Fulham, Guido Rodriguez fra Real Betis, Florentino Luis fra Benfica samt Jorginho fra Arsenal.

De forsvarende spanske mestre vil højst sandsynligt få hård konkurrence i forhold til at hente Joao Palhinha, da Bayern München meldes meget interesseret i portugiseren, og allerede forsøgte at hente midtbanespilleren i det netop overståede transfervindue.


Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik