Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Medie: Manchester City vil hente Premier League-profil

Manchester City har allerede et frygtindgydende angreb – nu skulle klubben angiveligt været interesseret i at forstærke det yderligere.
De forsvarende engelske mestre, Manchester City, har ikke nogen problemer med at score mål. I sidste sæson scorede klubben hele 94 mål i Premier League, og her stod deres store angrebsstjerne, Erling Haaland, for 36 af dem. I denne Premier League-sæson er det i de første fire kampe blevet til 11 mål, og her har Haaland på imponerende vis stået for seks af dem.

Der er ingen tvivl om, at Manchester-klubben har et imponerende farligt angreb, og nu skulle klubben efter sigende være interesseret i at gøre det endnu stærkere.

Ifølge flere engelske medier, heriblandt The Independent, skulle Manchester City have udset sig Brightons 18-årige angriber, Evan Ferguson, som ny angriber til klubben.

Der er meldinger om, at City ønsker at have Ferguson og Haaland i truppen på samme tid, men det er også sandsynligt, at klubben vil hente Ferguson som en fremtidssikring i tilfælde af, at Haaland vælger at skifte væk fra de forsvarende engelske mestre.

Ferguson skrev dog i april under på en kontraktforlængelse med Brighton, så angriberens nuværende kontrakt strækker sig frem til sommeren 2028.

Evan Ferguson har fået en fremragende sæsonstart i Premier League, hvor den unge Brighton-angriber allerede står noteret for fire mål. Senest blev det til et hattrick i weekendens kamp mod Newcastle.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER