Fodbold nyheder

Er blevet rygtet til Atlético:
Nu meldes ny kæmpe klub interesseret i Højbjerg

Af Rasmus Arvad Christensen

Manchester United har allerede to danskere i truppen - nu kan Pierre-Emile Højbjerg blive den tredje.
Article image
Ritzau-Scanpix
Den danske landsholdsspiller, Pierre-Emile Højbjerg, er i dette transfervindue blevet rygtet kraftigt til den spanske storklub, Atlético Madrid, og det har længe set ud til, at det blot ville være et spørgsmål om tid før danskeren skiftede til klubben.


Skiftet ser dog efter sigende ud til at være kollapset, da Højbjerg og Atlético ikke kan blive enige om de personlige vilkår. Nu meldes en anden kæmpe klub dog også interesseret i den 28-årige midtbanespiller.

Ifølge avisen, The Telegraph, overvejer Manchester United angiveligt at hente Højbjerg til klubben. United-træneren, Erik ten Hag, vil gerne forstærke midtbanen inden transfervinduet lukker, og her skulle Højbjerg altså være et emne. Mediet skriver yderligere, at United har fået mulighed for at tale med danskeren om et muligt skifte.

Manchester United har ellers gennem længere tid forsøgt at hente den marokkanske midtbanespiller, Sofyan Amrabat, men det har tilsyneladende været svært at indgå en aftale med Amrabats italienske klub, Fiorentina.

Pierre-Emile Højbjerg har kontrakt med Tottenham frem til sommeren 2025.


Mere om Pierre-Emile Højbjerg

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik