Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Tirsdagens engelske rygter

Pierre-Emile Højbjerg rygtes nu til Premier League-konkurrenter. Derudover har Manchester United nu udset sig et nyt emne til venstreback-pladsen, og Chelsea kigger på forstærkninger til kanten. Læs tirsdagens rygter herunder.
Manchester United overvejer at gå efter det danske landsholds midtbanekriger Pierre-Emile Højbjerg. Den 28-årige Tottenham-spiller har længe været rygtet væk fra Tottenham, og i denne sæson har han endnu ikke været fast starter under Ange Postecoglou. (Telegraph)

Manchester United har nu linet et nyt transferemne op til venstreback-positionen, hvor de desperat er på jagt efter en erstatning for skadede Luke Shaw. United har nu forhørt sig på den 26-årige englænder Rico Henry fra Brentford. (Mail)

United ser desuden ud til igen at afvise West Hams bud på deres forsvarsreserve Harry Maguire. Manager Erik ten Hag vil nu pludselig gerne beholde den 30-årige midtstopper, da klubben er rendt ind i skader på de defensive pladser. (Talksport)

West Ham er blevet enige med Corinthians-angriberen Yuri Alberto om de personlige vilkår. Det forventes, at den 22-årige brasilianske midtbanespiller gennemfører et permanent skifte til London-mandskabet i løbet af det næste døgns tid. (Football Insider)

Chelsea kigger på forstærkninger til kantpositionerne. Her har de udset sig Arsenals 23-årige kantspiller Emile Smith Rowe, og derudover har de kig på et par et Barcelona-spillere i form af den 23-årige spanier Ferran Torres samt den 26-årige brasilianer Raphinha. (Mail)

Tottenham har indledt dialog med Nottingham Forest omkring et køb af deres walisiske angriber Brennan Johnson. De har dog endnu ikke indsendt et bud på 22-årige Johnson. (Sky Sports)

Nottingham Forest nærmer sig en tilgang af Leicesters 26-årige nigerianske midtbaneprofil Wilfred Ndidi. (Talksport)

Bayern München er dog også interesserede i Ndidi. (Football Insider)

Nottingham Forest har derudover afgivet et bud på den 29-årige Benfica-målmand Odysseas Vlachodimos. Forest byder cirka 67 millioner kroner for den græske keeper. (Fabrizio Romano)

Leeds nærmer sig enighed med Tottenhams engelske U21-landsholdsspiller Djed Spence, og den 23-årige højreback ser ud til at skifte til dem på en sæsonlang låneaftale. (Athletic)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER