Fodbold nyheder

PSG prøver igen:
Hæver bud på varm angriber

Af Niklas Gerster

Paris Saint-Germain strækker sig langt for at få fat i formstærk Frankfurt-angriber, og nu ser de ud til at nærme sig enighed med tyskerne om prisen.
Article image
PSG jagter stadig offensive forstærkninger her i den afsluttende fase af sommerens transfervindue. Den franske hovedstadsklub har allerede købt godt ind til offensiven i form af Ousmane Dembelé samt Goncalo Ramos.


Men pariserne er angiveligt ikke færdige endnu, og de har længe bejlet kraftigt til Franfkurt-angriberen Randal Kolo Muani. I mandags kunne vi her på Indkast.dk skrive, at PSG ikke kunne blive enige med Bundesliga-mandskabet om prisen på den 24-årige franskmand.

PSG bød i omegnen af 550 millioner, men Frankfurt forlangte hele 850 millioner kroner. Nu har transferjournalisten Fabrizio Romano så på det sociale medie X berettet, at PSG er tæt på at have et nyt forbedret bud klar på Kolo Muani.

Romano skriver ydermere, at dette bud forventes at skabe fremskredne forhandlinger imellem PSG og Frankfurt. Kolo Muani er desuden allerede blevet enig med PSG om de personlige vilkår, da de to parter skulle have forhandlet en femårig aftale på plads.

Kolo Muani er altså opsat på at skifte til PSG, og Romano skriver, at han presser på for at få det til at blive en realitet. Den brandvarme angriber som PSG nu potentielt vil kunne forstærke sig med, scorede 15 mål og lavede 11 assists alene i Bundesligaen i sidste sæson.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik