Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Kæmpe salg: Den danske transferrekord bliver smadret!

En af Superligaens største profiler er snart fortid.
For flere har det blot været et spørgsmål om tid før FC Nordsjælland slår deres egen og dermed også Superligaens rekord for det største salg nogensinde. I øjeblikket er Kamaldeen Sulemana indehaver af den rekord, da han i sin tid blev solgt for 150 millioner kroner.

Meget tyder på, at den rekord bliver slået inden for få dage. FC Nordsjælland har nemlig den 19-årige guldfugl Ernest Nuamah løbende, og han tiltrækker sig stor opmærksomhed fra fodboldeuropa. Burnley, West Ham, Tottenham, PSG og Lyon er blot nogle af de klubber, som har vist konkret interesse i Nordsjællands 19-årige offensivspiller. Det ser dog ud til, at det bliver sidstnævnte, der kommer til at løbe med Nuamahs underskrift.

Ifølge den franske avis L’Équipe, så har den franske storklub Lyon indgået en aftale med FC Nordsjælland således, at Nuamah bliver Superligaens største salg, da Lyon betaler Farum-klubben 23 millioner euro - svarende til 171,5 millioner kroner.

Der er dog ikke helt enighed om prisen blandt journalister. Den Ghanesiske journalist Ibrahim Sannie Daara, som har fulgt Ernest Nuamah-transfersagaen tæt, og i øvrigt var den første, som kunne berette om konkret interesse fra Lyon, melder nemlig, at FC Nordsjælland vil komme til at tjene 30 millioner euro - altså 223,5 millioner kroner for Nuamah.

Det ligner altså mere og mere, at Nuamah ender i Lyon og uanset hvem af de to ovenstående der får ret, så vil den 19-årige ghanesiske landsholdsspiller med al sandsynlighed komme til at slå den nuværende Superliga-rekord med en stor margin.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER