Fodbold nyheder

Superliga-stjerne meget tæt på skifte til fransk storklub for rekordstort beløb

Af Rasmus Arvad Christensen

FC Nordsjælland ser ud til at sælge deres store profil, Ernest Nuamah, til den franske klub Lyon for et rekordstort beløb.
Article image
Den store FC Nordsjælland-profil, Ernest Nuamah, har igennem længere tid imponeret stort i Superligaen, og derfor har ghaneseren også længe været rygtet væk fra klubben.


Store klubber som blandt andet Paris Saint-Germain og Tottenham skulle efter sigende have været interesseret i Nuamah, men nu ser det ud til, at det er en anden storklub, der henter det 19-årige stortalent til klubben.

Ifølge Ekstra Bladet er FC Nordsjælland og Lyon meget tæt på at blive enige om en handel. Avisen skriver yderligere, at den danske klub kræver mere end 150 millioner kroner for Nuamah.

På nuværende tidspunkt er det dyreste salg i Superliga-historien Kamaldeen Sulemana, som blev solgt for 150 millioner kroner til den franske klub, Rennes. Dermed vil Nuamah altså blive det dyreste salg i Superliga-historien, hvis Lyon og FC Nordsjælland bliver enige om en pris på over 150 millioner kroner.

Ernest Nuamah har spillet 49 kampe for FC Nordsjælland, hvor det er blevet til 20 mål samt 5 oplæg.


Mere om Ernest Appiah Nuamah

Mere om FC Nordsjælland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik