Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Journalist: Chelsea interesseret i Arsenal-bomber

Chelsea er på jagt efter en ny topangriber, og ham vil de muligvis hente hos én af deres største rivaler.
Londonklubben, Chelsea, har indtil videre været meget aktive i dette transfervindue, men det ser ikke ud til, at klubben er færdige med at hente nye spillere.

Lige siden den slemme skade til den franske angriber, Christopher Nkunku, har Chelsea intensiveret jagten på at hente en ny angriber til klubben, for at forbedre klubbens bredde på denne position. Nu tyder det dog på, at klubben angiveligt skulle have fundet den ønskede spiller – som endda spiller for deres rivaler, Arsenal.

Dharmesh Sheth, der er journalist hos Sky Sports, melder at Chelsea skulle være interesseret i Arsenals amerikanske angriber, Folarin Balogun. Angriberen var i sidste sæson udlejet til den franske klub, Reims, hvor han scorede imponerende 21 mål i Ligue 1.

Udsigten til spilletid i Arsenal ser dog tvivlsom ud, og derfor forventes det, at den 22-årige angriber bliver solgt i dette transfervindue.

Dharmesh Sheth melder også, at Chelsea endnu ikke har budt på Arsenal-angriberen, men at klubben angiveligt skulle have været i kontakt med Baloguns lejr for at forhøre sig om spillerens holdning til et potentielt skifte til klubben.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER