Fodbold nyheder

Medie:
Barcelonas trænerstab vil helst være Neymar foruden

Af Kent Christensen

Flere medier har i disse dage kunne berette om et muligt Neymar-gensyn i FC Barcelona-trøjen.
Article image
Neymar har efterhånden spillet en længere årrække i den franske hovedstadsklub, Paris Saint-Germain. Noget tyder dog på, at den brasilianske verdensstjerne er ved at køre død i sin tilværelse hos den dominerende Ligue 1-klub. Målet har hele tiden været at vinde Champions League ved at hente store stjerne til klubben, men alt tyder på, at der skal nytænkes hos ejerkredsen i PSG.


Flere store spillere har udvist tegn på spekulativ trivsel i klubben, og det har blandt andet ført til, at deres største stjerne, Lionel Messi, tidligere på sommeren måtte skifte efter blot to sæsoner i klubben.

Nu tyder alt på, at Neymar også er på vej væk. Ifølge transferjournalisten, Gerard Romero, så har Neymar erklæret sin interesse i at vende tilbage til FC Barcelona, og flere spanske medier beretter også om, at FC Barcelona-præsidenten, Joan Laporta, skulle være interesseret i at hente den 31-årige brasilianske stjernespiller.

Og med utallige rygter og et PSG-unfollow fra Neymar på instagram har det længe lignet et skifte så godt som sikkert, men i dag kan den spanske avis, Mundo Deportivo, så berette om en udvikling i transfersagaen.

FC Barcelonas trænerstab skulle nemlig være skeptisk indstillet i forhold til at få Neymar ind i førsteholdstruppen, da der efter sigende skulle herske en fredfyldt og familie-agtig harmoni blandt spillerne i klubben. En harmoni som den altid kontroversielle, Neymar, måske kan komme i vejen for.


Mere om Neymar

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik