Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Niklas Gerster

Manchester City har kig på Brighton-profil, Daniel Levy har ignoreret Bayern Münchens krav i Kane-forhandlingerne, og Manchester United holder fast i prisen på midtbanespiller. Få søndagens engelske rygter her.
Article image
Ritzau-Scanpix
Pep Guardiola har identificeret sit næste transferemne. Manchester City-manageren vil gå efter den 26-årige japanske kantspiller Kaoru Mitoma, som har tøvet med at skrive under på et femårigt kontrakttilbud hos Brighton. (Sun)


Manchester City har desuden planer om at sælge deres 29-årige spanske forsvarsspiller Aymeric Laporte, som ser ud til at være kommet i overskud i defensiven efter købet af Josko Gvardiol i RB Leipzig. (Sunday Mirror)

Tottenham-bestyrelsesformanden Daniel Levy skulle have ignoreret Bayern Münchens ønske om en deadline i forhold til beslutningen om, hvorvidt deres bud på knap 742 millioner kroner for Harry Kane er nok til, at de kan hente den 30-årige engelske angrebsstjerne til det tyske. (Bild)

Aston Villas 21-årige engelske kantspiller Jaden Philogene er nu kommet på radaren hos Liverpool. (Anfield Watch, via Liverpool Echo)

Tottenham har nu streget den 24-årige Bayer Leverkusen-forsvarsspiller Edmond Tapsoba fra blokken, da de i stedet vil rette fuldt fokus på at købe Wolfsburgs 22-årige hollandske midterforsvar Micky van de Ven. (Dan Kilpatrick via Yahoo)

Chelsea er blevet enig med Crystal Palaces kantspiller Michael Olise omkring de personlige vilkår. I forvejen var Chelsea enige med Palace om transfersummen på 207 millioner kroner, så den 21-årige franskmand ser ud til at være tæt på et skifte til den blå del af London. (RMC Sport via Metro)


Crystal Palace og Chelsea kan desuden muligvis blive enige om en handel den anden vej, da Chelsea gerne vil låne den 18-årige forsvarsspiller Lewis Hall ud, og Palace skulle være ivrige efter at tilknytte den engelske U21-landsholdsspiller. (90 min)

Crystal Palaces manager Roy Hodgson er derudover interesseret i Southamptons 27-årige skotske angriber Che Adams, som er tiltænkt som erstatning for deres 26-årige franske angriber Jean-Phillippe Mateta, som ser ud til at være på vej ud af døren, da han har bejlere i Leipzig og Genoa. (Sun)

Både Everton, West Ham og Crystal Palace følger udviklingen omkring den 24-årige engelske forsvarsspiller Trevoh Chalobah, som Chelsea tyder på at være villige til at skille sig af med denne sommer. (Teamtalk)

Nottingham Forest har meddelt Sheffield United, at de skal betale 86 millioner kroner, hvis de vil have fat i deres engelske midtbanespiller Lewis O’Brien. (Irish Sun)

Den 20-årige kantspiller Aaron Ramsey er kommet på blokken hos Burnley, og hans klub Aston Villa skulle være villige til at sælge ham for 103 millioner kroner. (Express & Star)

Manchester United holder fast i deres pris på 345 millioner kroner over for West Ham i forhandlingerne om den skotske midtbanespiller Scott McTominay. (Football Insider)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik