Fodbold nyheder

Breaking:
Kasper Hjulmand forlænger kontrakten med landsholdet

Af Mads Wildenhoff Pedersen

Som det ser ud nu, så står Kasper Hjulmand også i spidsen til VM i USA i 2026.
Article image
DBUs formand udtaler sig om forlængelsen.


- Vi er meget glade for forlængelsen. Kasper har sammen med spillerne og staben gjort det fantastisk og har skabt store sportslige resultater med bl.a. EM-semifinalen og en suveræn VM-kvalifikation. Derudover optræder landsholdet imødekommende og i øjenhøjde med danskerne, her spiller Hjulmand en central rolle, siger Peter Møller.

Det danske landshold er lige nu i gang med EM-Kvalifikation til EM-slutrunden i Tyskland næste år. Næste kamp for mod Nordirland i Parken d. 16 og 19 juni. Kasper Hjulmand har også udtalt sig om forlængelsen.

- Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde med de her spillere de seneste tre år og opleve udviklingen og det bånd, der er blevet skabt mellem dem og de danske fans. Mit mål har været at samle og inspirere hele Danmark og give tilbage til børnene og de klubber, hvor spillerne er vokset op. Det synes jeg, at vi har gjort, men det skal ikke stoppe her. Vi har nogle vigtige år foran os, og jeg er motiveret efter at opnå endnu mere med landsholdet og give de danske fans flere store oplevelser.

Mere om Danmark

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik