Fodbold nyheder

AGF-Chef: Bisseck er fortid hos AGF

Af Mads Wildenhoff Pedersen

Yann Aurel Bisseck er et navn man ikke glemmer hos AGF. Efter uafgjort mod Brøndby i sæsonens sidste kamp, så vi den store tysker med et stort smil fejre bronzemedaljen med resten af holdet.
Article image
Bisseck bliver AGFs næste rekordsalg, det vil jeg gerne love. Ifølge BTs oplysninger så har den store tysker en frikøbsklausul i sin kontrakt på omkring 52,5 millioner kr., hvis det er fra Bundesligaen. Angiveligt skulle den være større, hvis det er en Premier League klub, som henter ham.


AGFs direktør har også indset, at spilleren er fortid.
- Nu er der et kæmpe arbejde i at komme styrket ud ad transfervinduet, hvor vi mister i hvert fald én profil, fordi han har en klausul i sin kontrakt, siger Jacob Nielsen.

- Vi er godt polstret, men vi står også foran et par svære år, hvor vi får faldende indtægter, fordi kapaciteten på stadion bliver reduceret i forbindelse med ombygningen, der begynder næste vinter.

Tilbage i 2021 hentede AGF ham på lån i Köln, hvorefter de i 2022 købte ham for blot 5 millioner kroner. Tidligere var AGFs rekordsalg 25 millioner kroner for Albert Grønbæk til Bodø/Glimt. Købet af Grønbæk var også det dyreste indkøb til den norske liga nogensinde.


Mere om AGF

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik