Fodbold nyheder

Medier:
Der er to kandidater til at overtage for Benzema i Real Madrid

Af Daniel Ehmsen

Benzema smed noget af en bombe, da han meldte ud, at han forlader Real Madrid denne sommer.
Article image
Real Madrid står med noget af en opgave, når holdet skal finde en erstatning for verdensstjernen Karim Benzema, som har valgt at forlade hovedstadsklubben. Flere store angrebsstjerner har været rygtet til den spanske storklub, men flere og flere medier skriver, at Real Madrid formentlig kommer til at finde erstatningen for Benzema i Premier League.


De to navne som oftest går igen er Kai Havertz og Harry Kane. Det er i særdeleshed efter Benzema fortalte, at han ville forlade Real Madrid, at diverse aviser har skrevet om, at de to Premier League-stjerner står højt på ønskesedlen hos Carlo Ancelotti og Real Madrid.

Den spanske fodboldjournalist Semra Hunter, som både arbejder for La Liga Tv og Sky Sport, melder, at Harry Kane er Real Madrids første prioritet som erstatning til Benzema. Hun bakkes blandt andet op af Daily Mail, som mener at vide, at Real Madrid er klar til at byde i omegn af 850 millioner kroner for englænderen.

Transferjournalisten Fabrizio Romano melder, at Kai Havertz er Real Madrids topprioritet. Han fortæller, at der endnu ikke har været konkret kontakt mellem Real Madrid og Chelsea angående Havertz, men at samtalen mellem de to klubber vil begynde snart. Chelsea skulle ifølge Romano være klar til at indgå i en dialog omkring et salg af tyskeren, men Chelsea forventer at få et meget stort beløb for den 23-årige angriber.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik