Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Christian Bang Jensen

Sport: Saudiarabisk klub præsenterer Lionel Messi tirsdag

Ifølge den spanske sportsavis Sport vil den saudiarabiske storklub Al-Hilal præsentere Lionel Messi som ny spiller tirsdag den 6. juni.
Der har været meget snak om fremtiden for Lionel Messi.

Skal den forsvarende VM-vindende anfører tilbage til Barcelona, skal han til USA og Inter Miami eller skal han en tur til Mellemøsten og Saudi-Arabien?

Ifølge den velansete spanske avis ”Sport” er det den sidste nævnte mulighed, som kommer til at blive en realitet. Avisen erfarer, at storklubben Al-Hilal har en stor aftale på plads med Lionel Messi, som har kontraktudløb i Paris Saint-Germain, og som derfor er fri til at skifte efter weekendens sæsonafslutning.

I sidste måned var den argentinske troldmand taget på besøg i Saudi-Arabien – uden PSGs tilladelse – da VM-vinderen er turistambassadør for landet. Siden er der blevet spekuleret i, om den 35-årige stjerne foruden sit ambassadørarbejde også besøgte klubber, der kunne overtage argentineren efter denne sæson.

Ifølge Sport er aftalen ved at blive lukket og Lionel Messi vil angiveligt allerede tirsdag blive præsenteret i Al-Hilal, som sluttede på en skuffende tredjeplads i denne sæson – blandt andet efter Cristiano Ronaldos Al-Nassr FC.

Al-Hilal skulle angiveligt være klar til at tilbyde den vanvittig løn af 2,9 milliarder kroner om året, hvilket ikke overraskende vil gøre ”Leo” Messi til den bedst betalte spiller i fodboldhistorien.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER