Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Vigtige besutninger bliver taget i Manchester United i disse dage

Flere spillere kan se frem til at få klargjort deres fremtid i Manchester United i de kommende dage.
Der kommer til at ske en stor oprydning i Manchester United her til sommer. Fabrizio Romano har været ude med en meget kraftig melding, hvor han fortæller, at det er helt sikkert, at Erik Bailly, Alex Telles, Phil Jones og Alex Tuanzebe alle kommer til at forlade De Røde Djævle. Ydermere bekræfter Romano, at der vil være flere spillere, der forlader Manchester United.

Manchester United har omvendt også fået skrevet nye kontrakter med nogle af de nuværende profiler. Her har man allerede forlænget kontrakterne med Luke Shaw, Alejandro Garnacho og i dag Diogo Dalot. Derudover arbejdes der på en nye kontrakter til Marcus Rashford og David de Gea.

En af de spillere, hvis fremtid endnu er uvist, er Manchester Uniteds rekordindkøb Harry Maguire. Han har haft en svær sæson, hvor han blot har været fjerde eller femte valget som midterforsvar. Det har fået Harry Maguire og Erik ten Hag til at skulle have et møde om den engelske landsholdsspillers fremtid. Sådan skriver ESPN. Mediet uddyber med at Manchester United er klar til at lytte til bud på Maguire, men at ten Hag ikke er afvisende for, at Maguire kan blive på Old Trafford.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER