Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Manchester City og Arsenal i transferkamp

Forud for transfervinduet følger både Arsenal og Manchester City den samme Premier League-kantspiller.
De to bedstspillende hold i Premier League i år har utvivlsomt været Arsenal og Manchester City - man har længe vidst, at det var en af de to storhold, som skulle blive engelske mestre, og der gik længe, før City endeligt sikrede sig Premier League-titlen.

Nu er sæsonen snart ovre, og det betyder, at samtlige klubber vil forsøge at gøre alt for at forbedre deres førsteholdstrupper. Arsenal har nok i højere grad brug for at lede efter forstærkninger end Manchester City, men på trods af dette, så er begge klubber altså efter sigende på jagt efter den samme spiller.

Der skulle være tale om Wilfried Gnonto, som i øjeblikket spiller for Leeds. En blot 19-årig italiensk kantspiller, der kan se frem til at skulle spille Championship i næste sæson, medmindre han skifter til en af de to førende Premier League-klubber i sommerens transfervindue.

Det er det troværdige italienske medie; Calciomercato, der bringer nyheden om, at begge Premier League-managere for henholdsvis Arsenal og Manchester City skulle være interesserede i at hente den unge italiener. Han fik scoret fire mål og lavet fire assist, hvilket er fine tal, taget i betragtning af alderen, den begrænsede spilletid - og selvfølgelig den udfordrede klub han spiller for.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER