Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Tobias Bundgaard Christensen

Umtiti: Barcelona var som et fængsel

Samuel Umtiti er ikke tilfreds med behandlingen fra den catalanske klub.
Selvom Samuel Umtiti stadig står registreret som Barcelona-spiller, har franskmanden ingen fremtid i klubben. Han er i øjeblikket på et yderst succesfuldt lejeophold i Lecce, hvor han har spillet en god sæson i det italienske. Når han vender tilbage til Barcelona efter sæsonen, forventes det dog ikke, at han bliver længe.

Der var høje forventninger til Samuel Umtiti, da han kom til Barcelona fra Lyon tilbage i 2016. Selvom de første par sæsoner var yderst godkendte, så blev opholdet senere hen et mareridt for franskmanden. Her kæmpede han med flere skader og mangel på spilletid. I et interview med franske Canal+ sætter han ord på den svære tid og klubbens behandling af ham:

- Alt jeg havde brug for, var at føle mig værdsat, brugbar og respekteret. I Catalonien tilbragte jeg fire år i fængsel. Ikke kun på det sportslige plan, men også i hverdagen.

Disse udtalelser kommer på baggrund af en svær periode mellem 2018 og 2022, hvor Umtiti sjældent var på banen for Barcelona. Det resulterede i udlånet til Lecce sidste sommer. Lecce er interesserede i at gøre aftalen permanent, mens Umtiti selv har blikket rettet mod en tilbagevenden til Lyon.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER