Fodbold nyheder

Fabrizio Romano:
Xhaka forlader Arsenal til sommer

Af Jannich Jønch

Det lader til, at en af denne sæsons stamspillere ikke vil være at finde i London-klubben, når næste sæson starter.
Article image
Ifølge den store transferjournalist, Fabrizio Romano, skulle Granit Xhaka altså angiveligt være på vej væk fra Arsenal, hvor han ellers har spillet 45 kampe indtil videre i denne sæson. Hans kontrakt med London-klubben løber til næste sommer, men eftersom man angiveligt ikke har kunnet blive enige om en forlængelse af kontrakten, foretrækker Arsenal at sælge nu for at få lidt penge for ham.


Rygterne går på, at det angiveligt er Bayer Leverkusen, der skulle være favoritter til at hente schweizeren tilbage til Tyskland, hvor han kom fra Borussia Mönchengladbach tilbage i 2016. Prisen skulle ligge på i omegnen af 112 millioner kroner for den 30-årige midtbanespiller.

På tværs af alle turneringer er det blevet til 295 kampe i alt for Arsenal over de sidste syv sæsoner, mens det er blevet til 21 mål og 29 assist for schweizeren. Derudover er Xhaka jo også kendt for et iltert temperament, og det er da også blevet til hele 76 gule kort og fem røde, i den tid han har tørnet ud for ‘The Gunners’.Mere om Granit Xhaka

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik