Fodbold nyheder

Medie:
Roma vil have 400 millioner kroner for eftertragtet angriber

Af Andreas Wohlers-Herbert

Det har været en fin sæson for Jose Mourinho og hans Roma-mandskab, og flere europæiske topklubber skulle angiveligt lure på en af nøglespillerne på det italienske tophold.
Article image
Det er sjældent, at det går specielt godt for engelske spillere, der forfølger fodbolddrømmen væk fra de britiske øer, men i Italien har Tammy Abraham altså fået tingene til at fungere. Englænderen skiftede den engelske hovedstad ud med den italienske for to år siden, men nu ligner det, at angriberen igen kan være på farten til sommer.


Der er nemlig tiltagende rygter om, at flere klubber skulle være meget interesserede i at hente Abraham til sommer. Det er blandt andre klubber som Manchester United, Tottenham og PSG, der har den tidligere Chelsea-spiller på radaren.

Men han bliver bestemt ikke billig, og ifølge det italienske medie Calciomercato, så har Roma sat et prisskilt i omegnen af 400 millioner kroner på Tammy Abraham.

Den engelske frontløber har i denne sæson nettet otte gange i serie A, men har særligt været vigtig for Roma i Europa League, hvor Jose Mourinhos tropper er nået til semifinalen.

Mere om Tammy Abraham

Mere om Roma

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik