Kent Christensen

AC tilbage til Premier League?

Ifølge Birmingham Live, er Aston Villa interesseret i at hente den danske forsvarsspiller, Andreas Christensen, til klubben.
Andreas Christensen skiftede til FC Barcelona ved sidste sommers transfervindue og har sidenhen fået mange store roser fra spanske og catalanske medier. Han har spillet en upåklageligt god sæson, og han har sammen med sine forsvarskæde-kammerater, Ronald Araujo på midten og Alejandro Balde og Jules Kounde bidraget til, at FC Barcelona kun har lukket 11 mål ind på 33 kampe i LaLiga.

Derudover har han bidraget offensivt med et mål og en assist i de 27 kampe som Barca-spiller. Andreas Christensens kontrakt udløber først i 2026, og der er gode chancer for, at flere klubber Premier League ønsker at hente ham tilbage, da han også spillede et par gode sæsoner for Chelsea i London.

Aston Villa er i hvert fald allerede nu klar til at melde deres interesse for den danske forsvarsspiller, og taget i betragtning af FC Barcelonas økonomiske udfordringer, er det måske ikke utænkeligt, at en sådan transfer kunne tilgodese begge parter i en eventuel handel.