Andreas Wohlers-Herbert

Barcelona og PSG jagter Manchester City-profil

Flere internationale fodboldmedier melder i disse dage, at flere af de største klubber i Europa skulle være yderst interesserede i at hente en af Manchester Citys midtbanestjerner.
Til sommer har tyske Ilkay Gündogan kontraktudløb hos de forsvarende engelske mestre fra Manchester City, og selvom klubben angiveligt skulle have tilbudt tyskeren en ny kontrakt, så ligner det, at midtbanespilleren forlader sin engelske arbejdsgiver gratis til sommer.

Det har fået flere andre storklubber til at lægge følere ud, og blandt andet skulle PSG og Barcelona være meget ivrige for at tilknytte Ilkay Gündogan til sommer. I Barcelonas tilfælde er det dog uvist, om den spanske topklub kan tilbyde tyskeren en høj nok løn på grund af klubbens finansielle problemer.

Om sin egen situation og det måske kommende skifte siger Manchester City anføreren selv til Sky Sports:

- Min fremtid er stadig ikke fastlagt, men selvfølgelig foregår der forhandlinger i baggrunden. Jeg vil ikke komme med detaljer på nuværende tidspunkt, og intet er underskrevet endnu. Lige nu er jeg bare glad for at være Manchester City-spiller, og jeg er stolt af at være anfører.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER