Fodbold nyheder

Chokskifte:
Newcastle vil hente Chelsea-stjerne

Af Daniel Ehmsen

Newcastles ejer er klar til at finde den store pengepung frem til sommer.
Article image
Siden Todd Boehly overtog ejerskabet i Chelsea, så har det væltet ind med nye spillere i truppen. Det betyder også, at der er et stort oprydningsarbejde, hvor der skal skippes en del spillere af, så det giver plads til nogle andre.


En af de spillere der er blevet hentet ind er João Félix. Félix er kun hentet ind på en lejeaftale, men Chelsea skulle angiveligt være opsat på at gøre skiftet permanent. Der er endnu ikke klarhed over hvilken manager der skal stå i spidsen for Chelsea til den næste sæson, og det kan være med til at sætte en stopper for, at Chelsea går ud og er aktive på transfermarkedet. Yderligere kan Chelsea komme i problemer med Financial Fair Play, da de ikke har udsigt til europæisk fodbold i næste sæson.

På trods af at Chelsea muligvis trækker sig fra João Félix-handlen, så kan portugiseren sagtens ende i Premier League alligevel. Ifølge det spanske medie, Cadena SER, så skulle Newcastle følge situationen tæt. Modsat Chelsea, så ser Newcastle ud til at skulle spille Champions League i næste sæson, hvilket kan øge deres i forvejen store transferbudget.

Atletico Madrid skulle ikke være afvisende overfor at slippe Félix. Det bliver dog ikke nogen billig omgang, hvis man vil sikre sig den 23-årige offensivspiller. Det skulle kræve et bud i omegnen af 520-600 millioner kroner. João Félix har kontraktudløb i Atletico Madrid i 2027.

Mere om João Félix

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik