Emil Sinkjær

Tirsdagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter
Graham Potter har afvist muligheden for at overtage som Leicester-manager efter sin fyring i Chelsea. (Talksport)

Den tidligere Barcelona- og Spanien-træner Luis Enrique har vist sig som en frontløber til at blive den nye Chelsea-manager. (The Sun)

Chelsea ønsker at interviewe fem managerkandidater - Enrique, Julian Nagelsmann, Mauricio Pochettino, Napolis Luciano Spalletti og en anden. (Telegraph)

Manchester United-manager Erik ten Hag ser Englands anfører Harry Kane som sit førstevalg til angriber denne sommer, men den 29-årige er åben for at underskrive en ny kontrakt i Tottenham. (The Athletic)

Den engelske forsvarsspiller Harry Maguire, bliver sat til salg i United denne sommer, og Ten Hag opfordrer klubben til at være mere hensynsløs med at rydde ud i truppen. (Manchester Evening News)

Manchester United har haft sonderende samtaler om at skrive kontrakt med den franske back Benjamin Pavard, 27, fra Bayern München. (The Athletic)

Manchester United har indledt forhandlinger om signingen af Bayer Leverkusen og den hollandske back Jeremie Frimpong, 22. (Florian Plettenberg)

Manchester United er også klar til at konkurrere med Chelsea om signingen af den portugisiske angriber Joao Felix, 23, fra Atletico Madrid. (Mundo Deportivo)

Tottenham overvejer et sommerskifte for Leicesters 26-årige engelske midtbanespiller James Maddison. (Mail)

Tottenham vil forhøre Brendan Rodgers om at blive deres nye manager efter hans fyring i Leicester. (Football Insider)

Chelsea har en mundtlig aftale om at underskrive den ecuadorianske midtbanespiller Kendry Paez, fra Independiente del Valle i en handel, der kan være mere end 150 mio. kr. værd. (Standard)

Newcastle United er en af en række Premier League-klubber, der viser interesse for Manchester Citys 21-årige engelske midtstopper Taylor Harwood-Bellis, der i øjeblikket er på lån i Burnley. (90min)

Arsenal har holdt samtaler med den belgiske midtbanespiller Youri Tielemans, hvis kontrakt i Leicester løber ud til sommer. (TeamTalk)

Arsenal og Chelsea er interesserede i Evertons 21-årige belgiske midtbanespiller Amadou Onana. (Football Insider)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER