Mads Wildenhoff Pedersen

Thomas Bælum stopper som AaB-direktør

AaB har i en pressemeddelelse annonceret at Thomas Bælum stopper som direktør i AaB.
Administrerende direktør i AaB, Thomas Bælum, stopper. Bælum og klubben er blevet enige om at skilles senest til slutningen af april, når man har fundet en god erstatning. Her er hvad bestyrelsesformand Niels David Nielsen havde at sige om det:

- Da Thomas Bælum i sin tid blev ansat var det med en klar målsætning om at bringe AaB et bedre sted hen rent kommercielt. Den opgave er udført succesfuldt med en flot vækst på alle parametre, ligesom Thomas har været en stor del af processen omkring aftalen med SSE 22 (Sports Strategy Excellence 22 som ved en kommende aktieemission vil erhverve cirka 20 procent af aktierne i AaB A/S, red.).

- Vi har haft en rigtig god dialog med Thomas igennem denne proces, og nu er vi et sted, hvor vi er trygge organisatorisk omkring det kommercielle set up, hvorfor begge parter mener, at timingen til at gå hver til sit er den rette.

- Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne takke Thomas Bælum for en indsats for AaB, og vi ønsker ham al muligt held og lykke fremover, siger Niels David Nielsen.

Thomas Bælum supplerer:

- I det nye set up for AaB har jeg haft overvejelser omkring min egen rolle, og jeg har nu vurderet, at timingen for at gå hver til sit er den rette.

- Jeg vil kigge tilbage på fire et halvt begivenhedsrige år, hvor vi med strategi Nordkraften, der blev implementeret i 2019, gik ind i en strategiperiode med fokus på at styrke og udvikle både det sportslige og det kommercielle område. Indimellem havde vi også Covid-19 at forholde os til, men henover strategiperioden lykkedes det i forhold til den kommercielle del at skabe en fremgang på alle parametre. Sponsorindtægterne er steget, matchday-indtægter og det gennemsnitlige tilskuertal er blevet løftet markant, og antallet af sæsonkortholdere er rekordhøjt, hvilket naturligvis glæder mig.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER