Fodbold nyheder

Marcus Rashford tilbudt 3,3 millioner kroner om ugen!

Af Mads Emil Klovborg

Stjernespilleren blev i sommer tilbudt en kontrakt, som ville have gjort ham til en af verdens bedst betalte fodboldspillere.
Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix
Med sine 27 mål og 9 assist i 44 kampe for Manchester United har Marcus Rashford gang i en af hans bedste sæsoner. Men allerede inden denne sæson var der bud efter spilleren, da den franske hovedstadsklub, Paris Saint-Germain, var parat til at tilbyde ham en kontrakt på næsten 3,3 millioner kroner om ugen, ifølge det engelske medie The Athletic. Dette takkede Marcus Rashford dog nej til, da han hellere ville blive i sin barndomsklub.


Rashfords kontrakt med Premier League-klubben Manchester United står til at løbe ud i sommeren 2024, men den engelske storklub, og i særdeleshed deres nye manager Erik Ten Hag, vil gerne forlænge kontrakten. The Athletic rapporterer dog, at der ikke er sket fremgang i forhandlingerne mellem spiller og klub på nuværende tidspunkt.

Dette skulle skyldes, at klubben i øjeblikket er sat til salg og Marcus Rashford gerne vil vide, hvem den nye ejer bliver, inden han underskriver en ny kontrakt.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik