Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Manchester United har efter sigende sluttet sig til rækken af bejlere til Rasmus Højlund.
Article image
Manchester United er interesseret i Brightons irske landsholdsangriber Evan Ferguson. (Football Insider)


Manchester United har også konkret interesse i den danske angriber Rasmus Højlund, som spiller for Atalanta. (Sport Witness)

Fulhams serbiske angriber, Aleksandar Mitrovic, havde fundet vej til Manchester Uniteds ønskeseddel, før han fik et rødt kort for at skubbe dommeren Chris Kavanagh. (Daily Star)

Manchester City er parate til at tilbyde Erling Haaland en højere ugeløn, på mere end 4,2 millioner kroner, i et forsøg på at affeje interessen fra Real Madrid. (Sun)

Leeds United er interesseret i at få Kalvin Phillips tilbage, selvom det ikke engang er et år siden, at den 27-årige englænder sluttede sig til Manchester City. (Daily Star)

Brighton har ikke tænkt sig at lade Roberto de Zerbi forlade klubben, hvis Tottenham ønsker, at han skal erstatte Antonio Conte. (Team Talk)


Der havde ikke været forhandlinger mellem Tottenham og Thomas Tuchel, før den tidligere Chelsea-manager blev udpeget som Bayern München-træner i fredag. (Evening Standard)

Den engelske midtbanespiller James Ward-Prowse vil helt sikkert forlade Southampton til sommer, hvis ”The Saints” rykker ned rykker ned. Tottenham er interesserede. (Football Insider)

Arsenal er blandt de klubber, som er interesserede i Southamptons 19-årige, belgiske midtbanespiller Romeo Lavia. (Fabrizio Romano)

Inter holder fortsat et vågent øje med Pierre-Emerick Aubameyang, og Milano-klubben kunne tænkes at rykke på Chelsea-angriberen. (Gazetta dello Sport)

Tottenham holder et vågent øje med Sportings 21-årige midtbanespilleren Manuel Ugarte. (Mirror)

Leeds United har også sendt talentspejdere afsted for at holde øje med den uruguayanske landsholdsspiller. (Goal)

West Ham er ivrige efter at få fingrene i Coventrys svenske angriber, Viktor Gyokeres, som er værdisat til omkring 170 millioner kroner. (Sun)

Brentford, Crystal Palace, Everton, Leeds United og Leicester holder også et vågent øje med Gyokeres. (90min)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik