Anton Kirkegaard

Ronaldo taler ud om Manchester United-afsked: Nu er jeg en bedre mand

Cristiano Ronaldo åbner op om sin afsked med Manchester United.
Efter at have været bortrejst i over et årti, vendte Ronaldo tilbage til Manchester United i 2021. Ronaldos første sæson var en sportslig succes og den aldrende portugiser fortsatte med at vælte i mål for “de røde djævle”. Efter ansættelsen af Erik Ten Hag, begyndte forholdet mellem Ronaldo og Manchester United dog at kollapse.

I november 2022 lavede Ronaldo et eksplosivt interview med Piers Morgan, som ikke var godkendt af Manchester United. Ronaldo kritiserede klubben og dens ledelse, inklusiv Ten Hag. Det kontroversielle interview knækkede de to parters forhold og et skifte virkede uundgåeligt.

Ronaldo skiftede til saudiske Al Nassr, hvor han efter sigende er blevet den bedst betalte fodboldspiller i historien.

Siden skiftet til Al Nassr har Ronaldo forblevet forholdsvis tavs omkring sit United-exit, men ikke længere. Ronaldo er i øjeblikket i den portugisiske landsholdslejr og har nu talt ud omkring sin sidste tid i klubben.

- Jeg har intet problem med at sige, at jeg havde et dårligt karriereforløb, men der er ikke tid til at fortryde.

- Livet går videre, og uanset om det gik godt eller ej, var det en del af min udvikling.

- Når vi er på toppen af bjerget, kan vi ofte ikke se, hvad der er nedenunder.

- Nu er jeg mere forberedt, og det var vigtigt at lære det, for jeg havde aldrig været igennem det her, ligesom i de sidste par måneder.

- Nu er jeg en bedre mand, sådan lyder det fra Ronaldo ifølge The Sun.

Ronaldo vil forsøge at tilføje mål i EM-kvalifikationen til de 118 han har scoret for Portugal. Det er rekorden for flest mål på et landshold.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER