Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Argentinsk fodboldvanvid

Argentina skal spille venskabskamp mod Panama på torsdag, og her er efterspørgslen for billetter til kampen enorm.
Alle med adgang til internet – eller med kontakt til andre mennesker, der har en internetforbindelse, ved, at Argentina vandt VM-slutrunden i Qatar tilbage i december, hvor de besejrede et stærkt fransk landshold i finalen, efter frygtindgydende forlængede spilleminutter, samt en skæbnesvanger straffesparkskonkurrence, som Argentina nok engang mestrede.

Siden VM-finalen har de lyseblå sydamerikanere ikke spillet en eneste kamp, da det har været klubbernes tur til at stjæle fokus fra fodboldfansene. Nu er det nok engang blevet tid til landsholdsfodbold, og på torsdag spiller Argentina venskabskamp mod Panama – dette er første kamp for Argentina siden VM-sejren.

Triumfeuforien har været enorm lige siden december, og Argentina-fans har længe måtte vente på at kunne se deres landsmænd træde ind på banen som verdensmestre igen – derfor er efterspørgslen på torsdagens kamp også helt ubegribeligt, da der ifølge den argentinske fodboldchef har været 1,5 millioner fans, der har skullet kæmpe om de 63.000 tilgængelige billetter til kampen. Medieakkrediteringerne har også været en overflod, da 130.000 journalister har forsøgt at få adgang – her er der kun kapacitet til 344 journalister.

Heldigvis bliver kampen sendt på fjernsyn gratis, så alle argentinere i hjemlandet kan se det – det vil komme mange af borgerne til gode, da økonomien stadig er udfordret i landet. Præsidenten for Argentinas fodboldforbund (AFA), Claudia Tapia, udtaler følgende om de vilde tal:

- Vi ville elske at kunne rumme alle, men vi ville have brug for to stadioner bare til journalisterne. Galskaben for Argentina er total.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER