Fodbold nyheder

Højbjerg taler ud om Contes vredesudbrud

Af Anton Kirkegaard

Conte-dramaet har chokeret meget af fodboldverden og nu snakker Højbjerg ud.
Article image
Ritzau-Scanpix
I lørdags måtte Tottenham og Southampton dele pointene i en spændende seks måls affære. Tottenham-manager Antonio Conte var langt fra tilfreds med sits holds indsats og revsede dem i pressekonferencen efter kampen. Han refererede til sine spillere som “egoistiske” og sagde at de ikke kunne lide at “arbejde under pres”. Danske Pierre Emil Højbjerg har som den første Tottenham spiller udtalt sig om situationen, det skriver express.


- Vi har alle set det. [Det var] en meget ærlig og meget åben pressekonference, han gav. Det er fordi, han ikke er tilfreds. Det gør man ikke, hvis man er nået til kvartfinalen i Champions League, og hvis man er i semifinalen i FA Cuppen.

- Træneren har ikke været tilfreds, og det er det, jeg tager med mig. Man gør, hvad man kan for at gøre ham tilfreds. Det, jeg ved om mig selv, er, at jeg er en ærlig spiller. Jeg er en spiller, der altid giver 100 procent af mig selv for holdet.

Højbjerg har generelt fået meget tillid af sin italienske manager og står noteret for 36 optrædener i denne sæson for Tottenham.

Mere om Pierre-Emile Højbjerg

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik