Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
1 - 0
(0 - 0)
Real Madrid
Liverpool
K. Benzema (78)
Emil Sinkjær

Optakt: Real Madrid – Liverpool

Liverpool har gjort det svært for sig selv efter nederlaget på 2-5 i første kamp. Derfor venter der en svær opgave, når de skal på besøg hos favoritterne fra Madrid.
Kommentar:

En magtdemonstration af dimensioner udspillede sig på Anfield i de to klubbers første opgør, da madrilener kørte Liverpool over med en 5-2-sejr, selvom de kom tidligt bagud med 0-2. Så skal Liverpool gøre sig nogen forhåbninger om avancement til dette års kvartfinaler i Champions League, skal der ske et mindre mirakel på Bernabeu.

Det har været en blandede pose bolsjer for Liverpool siden klubbernes første opgør, hvor det er blevet til to sejre, en uafgjort og et nederlag. Mest i øjenfaldende var 7-0-sejren over Manchester United på Anfield, som gav Liverpool-fans nyt håb efter en svingende sæson. Den flotte præsentation blev dog efterfulgt af et pinligt nederlag ude mod Bournemouth, hvor danske Philip Billing blev målhelten da ”The Cherries” fik en overraskende 1-0-sejr på eget græs. Derfor er det et skrantende udehold, som skal forsøge at lave overraskelsen.

Real Madrid har været mindst lige så haltende siden det første opgør. Det er kun blevet til en enkelt sejr for hovedstadsklubben, som måtte tage til takke med et 1-1-resultat i lokalderbyet mod Atletico Madrid. I El Classico måtte de også se et stærkt spillende Barcelona-mandskab trække det længste strå, da de tabte 0-1 på eget græs mod catalonierne.

Karantæner og skader:

Liverpool har i gennem hele sæsonen været hårdt ramt af skader. Luis Diaz er stadig ikke vendt tilbage fra hans knæskade, som han pådrog sig i sæsonens indledning. Midtbane-maestroen Thiago er også stadig ude med en skridtskade, så den mest kreative midtbanespiller i Liverpools arsenal må også sidde over i Madrid. Derudover, forventes Joe Gomez, Naby Keita og Calvin Ramsey heller ikke kampklar til onsdagens opgør.

Det store spørgsmål for Real Madrid forud for kampen, er hvorvidt Karim Benzema bliver kampklar. Den franske Ballon Ballon d'Or-vinder har siddet ude med en ankelskade i de seneste to kampe, og det vides endnu ikke om verdensstjernen er klar mod Liverpool. Venstresiden af Madrids forsvarslinje har også været hårdt ramt på det sidste, hvor både David Alaba og Ferland Mendy har siddet ude, hvilket har set Camavinde vikariere på ventsreback.

Bud på kampens profil:

Skal Liverpool overraske, vil det kræve en genopstandelse fra Mohammed Salah som må døje med selvtilliden, efter han brændte straffespark mod Bournemouth i weekenden. Egypteren er efterhånden scousernes eneste spiller med x-faktor, så hvis han ikke finder formen, bliver det svært.

Vinicius Junior har brændt Champions League af i denne sæson, med hele seks mål og to assist i 7 kampe. Trent Alexander-Arnold har til tider lignet Bambi på glatis denne sæson, og det er derfor svært at se et scenarie hvor Vinicius ikke driver gæk med ham i 90 minutter.

Bud på kampens resultat:

Liverpool bliver nødt til at håbe på at chokere Real Madrid fra kampens startfløjt, hvis de skal gøre det umulige. Derfor bliver det en åben kamp, hvor der bliver efterladt store rum på Liverpools bagkæde. Derfor er buddet, at det bliver et underholdende opgør der ender 2-2.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER