Fodbold nyheder

Napoli-komet har drømme om at spille i Premier League

Af Emil Sinkjær

Victor Osimhen har løftet øjenbrynene hos Premier Leagues bedste klubber, efter at den rødglødende Napoli-angriber indrømmede, at han drømmer om at prøve sig selv af i Englands bedste række.
Article image
Victor Osimhen har været i elektrisk form for Napoli i denne sæson, hvor han har scoret 19 gange i 21 kampe i Serie A og fungeret som katalysator for Napolis sensationelle sæson, hvor de topper divisionen med 15 point.


Hans gode form har vundet ham beundrere rundt om i Europa med Manchester United blandt de potentielle bejlere, når sommerens transfervindue åbner. Erik ten Hags hold har angiveligt allerede forberedt et bud på nigerianeren.

På baggrund af et overraskende 0-1-nederlag til Lazio fredag vil Osimhen kun have vakt endnu mere interesse fra alle hold i den bedste engelske række ved at indrømme sit ønske om at spille i Premier League.

- Jeg synes, at det er en fantastisk følelse for mig at spille i en af de fem bedste ligaer i verden, siger han efter at være blevet kåret til ”Årets bedste udenlandske atlet” af det italienske udenlandske presseforbund.

- Mange mennesker verden over betragter Premier League som den bedste og stærkeste liga, men nu er jeg i en af de bedste ligaer i verden, som er den italienske Serie A.

- Jeg arbejder så hårdt for at sikre, at jeg opnår min drøm om at spille i Premier League en dag, men som sagt er det en proces, og jeg vil bare fortsætte med dette momentum og fortsætte med at gøre det godt.


Mere om Victor Osimhen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik