Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Emil Sinkjær

Napoli-komet har drømme om at spille i Premier League

Victor Osimhen har løftet øjenbrynene hos Premier Leagues bedste klubber, efter at den rødglødende Napoli-angriber indrømmede, at han drømmer om at prøve sig selv af i Englands bedste række.
Victor Osimhen har været i elektrisk form for Napoli i denne sæson, hvor han har scoret 19 gange i 21 kampe i Serie A og fungeret som katalysator for Napolis sensationelle sæson, hvor de topper divisionen med 15 point.

Hans gode form har vundet ham beundrere rundt om i Europa med Manchester United blandt de potentielle bejlere, når sommerens transfervindue åbner. Erik ten Hags hold har angiveligt allerede forberedt et bud på nigerianeren.

På baggrund af et overraskende 0-1-nederlag til Lazio fredag vil Osimhen kun have vakt endnu mere interesse fra alle hold i den bedste engelske række ved at indrømme sit ønske om at spille i Premier League.

- Jeg synes, at det er en fantastisk følelse for mig at spille i en af de fem bedste ligaer i verden, siger han efter at være blevet kåret til ”Årets bedste udenlandske atlet” af det italienske udenlandske presseforbund.

- Mange mennesker verden over betragter Premier League som den bedste og stærkeste liga, men nu er jeg i en af de bedste ligaer i verden, som er den italienske Serie A.

- Jeg arbejder så hårdt for at sikre, at jeg opnår min drøm om at spille i Premier League en dag, men som sagt er det en proces, og jeg vil bare fortsætte med dette momentum og fortsætte med at gøre det godt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER