Philip Dar

Fredagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Liverpool fører kapløbet om Chelseas engelske midtbanespiller Mason Mount denne sommer, hvis den 24-årige ikke kan nå til enighed om en ny kontrakt på Stamford Bridge. (Mail)

Chelsea har genoptaget interessen i RB Leipzigs forsvarsspiller Josko Gvardiol, som også Manchester City og Tottenham er interesserede i. Gvardiol har en frikøbsklausul på 813 millioner kroner, som træder i kraft i 2024. (Times)

Manchester United har tilsluttet sig Chelsea og Arsenal i kampen om Southamptons 19-årige belgiske midtbanespiller Romeo Lavia. (Mail)

Tottenham øjner muligheden for at hente Bristol Citys midtbanespiller Alex Scott. Den 19-årige engelske ungdomsspiller fanger også interesse fra Crystal Palace og West Ham. (Sun)

Leicester og Everton holder øje med Bolognas skotske midtbanespiller Lewis Ferguson. (Nicolo Schira)

Nottingham Forest kan se frem til at skulle kæmpe for at holde på manager Steve Cooper næste sæson, da flere Premier League-klubber er imponeret af manageren. (Mail)

Forhandlinger pågår mellem Manchester United og David de Gea. Den spanske målmands kontrakt udløber til sommer, men er opsat på at blive på Old Trafford. (Fabrizio Romano)

Manchester United har modtaget lejetilbud fra tyrkiske klubber på deres 21-årige englænder Mason Greenwood, som øjeblikkeligt er suspenderet af den engelske klub. (Telegraph)

Fulham vil gøre israelske Manor Solomons lejeaftale fra Shakhtar Donetsk permanent. (Standard)