Daniel Fisker

Barcelona-stjerne skadet – af et køleskab

Raphinha var efter sigende så vred over at være blevet udskiftet mod Manchester United, at han tog kampen op med et køleskab – brasilianeren tabte.
Det fik folk til at løfte øjenbrynene, at Raphinha ikke startede inde i FC Barcelonas forrige ligakamp mod Cádiz. Brasilianeren har i lange perioder været fast starter i den catalanske storklub, siden han skiftede fra Leeds United i sommeren 2022.

Der blev spekuleret i, om Raphinha skulle spares forud for returkampen mod Manchester United i Europa League, og viste sig til dels at være rigtigt. Skånehensynet skyldes ifølge Mundo Deportivo, at Raphinha blev ekstraordinært vred over at blive udskiftet i det første opgør mod Manchester United.

Raphinha startede inde i det første Europa League-opgør mod Manchester United, hvor han nåede at score til slutresultatet 2-2, inden han blev udskiftet efter 87 minutters spil, og den udskiftning var han alt andet end tilfreds med.

Følelserne løb ifølge Mundo Deportivo af med Raphinha, som lod sin vrede gå ud over udskiftningsbænken og et køleskab. Førstnævnte fik et gedigent slag, og køleskabet, som indeholdt Barca-mandskabets drikkevarer, fik et spark, som efterlod Raphinha med et ømt knæ.

Det ømme knæ fratog ifølge Mundo Deportivo Raphinha chancen for at starte inde mod Cádiz tre dage senere, hvor han dog erstattede Robert Lewandowski efter 74 minutters spil.

Raphinha startede inde i returopgøret mod Manchester United, men han kunne ikke forhindre Barca i at formøble en 1-0-føring og ryge ud af Europa League med et samlet nederlag på 4-3. Han blev herefter indskiftet i søndagens La Liga-kamp mod Almería, om oprykkerne vandt 1-0.